Кои сме ние

Бета Консалтинг е меѓу водечките компании на пазарот на консултантски услуги. Повеќе од деценија успешно ги нудиме нашите услуги на Македонскиот пазар.
повеќе

КЛИЕНТИ

РАБОТИМЕ СО

НЕ ГО ГУБЕТЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ