Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/betaconsulting.com.mk/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/betaconsulting.com.mk/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 601
Тим – Beta Consulting

ТАЛЕНТИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ СО
ИСКЛУЧИТЕЛНО ИСКУСТВО

Неколку зборови за нашиот тим

“Јадрото на нашиот успех е тимска работа, взаемна поддршка и помош на нашите клиенти во комбинација со личната одговорност на секој член на тимот до клиентот, менаџментот и колегите.

Комбинацијата на напорна работа, академско образование и искуство на нашите вработени се рефлектира во високо мотивираниот, квалификуван и ефикасен тим во којшто припаѓаат. ”

Нашиот тим

Ги вработуваме најдобрите со цел да го однесеме Вашиот бизнис на повиско ниво
ЕЛИЗАБЕТА КОЧОВСКА ИЦЕВА

Финансиски Менаџер, CMC® – Certified Management Consultant

Преземи CV

elizabeta@betaconsulting.com.mk

РЕНАТА РАДАК - КУКАВИЦА

Консултант за човечки ресурси и регисртрација за домашни и странски фирми, Правник – специјализиран за трудово право

renata@betaconsulting.com.mk

ЈУЛИЈАНА АРСОВА

Финансиски Менаџер и економист, 10 години искуство во сметководство, книговодство и финансии

julijana@betaconsulting.com.mk

ФИЛИП ИВАНОВСКИ

Финансиски Менаџер и економист, 10 години искуство во сметководство, книговодство и финансии

filip@betaconsulting.com.mk

ДАЈАНА БОНДИКОВА

Сметководител

dajana@betaconsulting.com.mk

ИВАНА БОГОЕВСКА

Сметководител

ivana@betaconsulting.com.mk

ДЕСПИНА СПАСОВСКА

Сметководител

despina@betaconsulting.com.mk